Viena garšviela, kas tavus kafijas baudīšanas rituālus padarīs izcilus (2)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Kas varētu padarīt tik ļoti populāro rīta dzērienu vēl labāku un baudāmāku? Šī garšviela ir atrodama ikvienā virtuvē. Pievieno to kafijai, un tā kļūs vēl labāka nekā līdz šim, atklāj "Reader's Digest".

Lai no rīta spētu normāli funkcionēt un pamosties, daudziem vajadzīga tasīte kafijas. Tomēr veids, kādā to baudām, ir ļoti atšķirīgs. Daži to pagatavo mājās, bet citi vienkārši iegriežas tuvākajā kafejnīcā, lai aši pasūtītu  krūzīti līdzņemšanai.

Neatkarīgi no tā, kur un kā tu iegūsti savu ikdienišķo kofeīna devu, tev nevajadzētu samierināties ar neizteiksmīgu vai pat rūgtu garšu. Cukura pievienošana ne vienmēr ir risinājums, īpaši tad, ja esi nolēmis ievērot kādu diētu un samazināt saldumu patēriņu.

Risinājums?

Vienkārša šķipsniņa sāls var pārvērst tavu ikdienišķo skarbi rūgto kafiju par izteiksmīgu, krēmīgu rīta baudījumu. 

Un tā nav tikai dažu vecu sievu pasaka. Iemetot nedaudz sāls kafijas biezumos, tas var neitralizēt dzēriena rūgtumu, teikts pētījumā. Sāli var pievienot arī kafijas automātā pupiņu nodalījumā, bet pavisam mazliet, pārspīlēt noteikti nevajag.

Tas, protams, nav vienīgais veids, kā kafiju padarīt īpašu. Arī citus papildinājumus nevajag aizmirst, piemēram, kakao pulveri, kanēli, lavandu un vaniļas vai kokosriekstu ekstraktu

Komentāri (2)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu